Leuk dat u even op onze blog kijkt. Van 2 tot 28 augustus zijn wij in Malawi waar wij ons inzetten voor de bevolking. Via deze blog proberen wij u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Nu maar hopen dat internet het blijft doen;)

woensdag 25 augustus 2010

Project afgerond terug naar Nederland

Vandaag hebben we ons project afgerond. Om 10 hebben we onze eindpresentatie gegeven en onze conclusies en aanbevelingen gepresenteerd. Het zijn resultaten waar de synode mee verder kan, dus dat is leuk om te horen.

De afgelopen twee dagen stonden in het teken van het afronden van het project. We hebben twee rapporten geschreven en de presentatie van vanochtend gemaakt. Het schrijven van al deze rapporten en maken van presentaties doet ons overigens wel erg denken aan wat ons volgende week staat te wachten; de start van de college's.

Vanmiddag zijn we naar Mzuzu gegaan waar we uit eten zijn geweest. We hebben pizza gegegen. Hoewel, (te veel) kaas met een platte koek. Maar het was voor de afwisseling heerlijk.

Morgen nemen we de bus terug naar Lilongwe. Dat wordt naar verwachting een reis van minimaal 8 uur. De nacht van donderdag op vrijdag logeren we dan in Lilongwe. Vrijdag nemen we dan om 10:35 het vliegtuig naar Nederland waar we op zaterdag om 12:05 hopen aan te komen. Ook tijdens de terugreis mogen we weer vele landen aandoen, dezelfe als op de heenreis.

Vandaag jarig (Wim) in Malawi heel apart om ver van huis jarig te zijn. Des te leuker al de felicitaties die al binnen zijn, bedankt!

Zodra we terug zijn zullen we onze foto's online zetten, dan kunnen jullie iets van onze prachtige ervaringen proeven.

1 opmerking:

  1. Hallo Maarten en Wim,

    Sinds afgelopen week heb ik nav de weekbrief jullie blog opgezocht. Het project is afgerond en inmiddels zijn jullie op de terugreis of misschien al in Nederland teruggekeerd. Ik vind het mooi te lezen wat jullie gedaan hebben en wat het een en ander jullie o.a. doet. En hier blijft het niet bij, de ervaringen die jullie hebben zullen zeker nog hun nawerking hebben.
    En volgende week alweer terug in de collegebanken.....de omschakeling lijkt mij groot.
    Leuk en bedankt dat jullie de tijd gevonden hebben de gemeente op de hoogte te houden en een stuk van al de belevenissen te delen met ons.
    Wij wensen jullie wijsheid en inzicht met alles en weer een goede start en zegen met jullie
    opleiding. Vriendelijke groeten
    Fam Leurdijk

    BeantwoordenVerwijderen