Leuk dat u even op onze blog kijkt. Van 2 tot 28 augustus zijn wij in Malawi waar wij ons inzetten voor de bevolking. Via deze blog proberen wij u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Nu maar hopen dat internet het blijft doen;)

maandag 2 augustus 2010

De reis

Zo, over een paar uurtjes hopen we op te stijgen. Hier nog even een kort overzicht van onze (wereld)reis.

Vanmiddag hopen we om 14:05 op te stijgen vanaf Schiphol om naar Dubai te vliegen. Aangekomen in deze zandbak van 50 graden moeten we 4 uurtjes wachten waarna we om 02:35 het vliegtuig naar Nairobi nemen. Om 06:30 hopen we in Kenia aan te komen waar we opnieuw moeten wachten... Om 8:25 zal ons vliegtuig naar Lilongwe (hoofdstad van Malawi) vertrekken. Halverwege zal er nog een tussenlanding gemaakt worden in Lusaka, de hoofdstad van Zambia.

Als alles goed zal gaan hopen we dus dinsdag om kwart over 12 's middags aan te komen in Malawi. We zullen de middag erna de nodige inkopen doen en rondlopen in de stad. De nacht van dinsdag op woensdag overnachten we in een hotel in de hoofdstad. Woensdag moeten we dan nog 8 - 10 uur met de bus voordat we in Mzuzu aankomen. Deze stad ligt vlak naast Ekwendeni, de stad waar we gedurende onze werkvakantie zullen verblijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten